ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

Έκθεση στην ArtZone42 Gallery

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου εγκαινιάζεται η έκθεση ”What’s normal for the spider is chaos for the fly”/ ArtZone42 Gallery / 26.01.-18.02.2023 η οποία πραγματεύεται διάφορες εκφάνσεις της πραγματικότητας ως κανονικότητες.

Ο διορατικός νους του καλλιτέχνη φαντάζει αλλόκοτος για τον απλό άνθρωπο. Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν κώδικες και συμβολισμούς για να επικοινωνήσουν και να πουν την Αλήθεια τους. Η σουρεαλιστική τους ματιά και θεώρηση για τον κόσμο αποκαλύπτεται μονάχα με γρίφους.
Ο καλλιτέχνης καλεί επανειλημμένα τον θεατή στη δημιουργική του πραγματικότητα και εξαρτάται από τον ίδιο αν θα αποδεχθεί την παράδοξη και εντυπωσιακή ιδιοσυγκρασία του και θα αφεθεί στο ‘ταξίδι’. Ό,τι πιο παράξενο και περίεργο για τον ΄κοινό’ νου, για τον καλλιτέχνη είναι απλά κάτι από την καθημερινότητά του, είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό.
28 καλλιτέχνες ‘’ξεδιπλώνουν’’ τη δική τους κοσμοθεωρία σε αυτή την έκθεση χτίζοντας ένα σουρεάλ εικονικό τοπίο.

Επιμέλεια έκθεσης : Τζωρτζίνα Θέου (Iδιοκτήτρια Art Zone 42, Curator – Iστορικός Τέχνης)

Συμμετοχή καλλιτεχνών με αλφαβητική σειρά:
Μαρία Αϊβαλιώτου, Έλενα Αρσενίδου, Γεράσιμος Βαλεντής, Καδιανή Βελιγραντάκη, Ειρήνη Βέρρου, Μαρία Βλασερού, Ευγενία Γρυπάρη, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Έλενα Καμαργιάρη, Αθανασία Καράμπελα, Eύα Κατσαρού(Ermis), Αρετή Κλουτσινιώτη, Γρηγόρης Κούκης, Ευθύμης Μαλαφούρης, Βασιλική Μακρυγιάννη, Μαρία Μαραγκουδάκη, Χρήστος Μηλιώνης, Ο Εραστής της Νύχτας, Παρασκευάς Παπαδόπουλος, Ελένη Παπανικολάου, Αίγλη Πέττα, Ευθύμιος Πουρνάρας, Ρανιώ Σαρρή, Ισιδώρα Τσούρη, Καίτη Χόρτη, Kaizer- Ioannis Kaiserlis, Red Komar, The Krah

Ώρες Λειτουργίας:
ΤΡ.- ΠΕΜ.-ΠΑΡ. : 15.00 – 21.00
ΤΕΤ.-ΣΑΒ.: 11.00 – 15.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 26 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου 2023

Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 42, Athens, Greece
21 0725 9549

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000