ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η συνέχεια της σειράς ”Το νησί”

Από Παπατσάνης Αθανάσιος

“Το νησί” υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης -και για πολλούς η πιο επιτυχημένη-. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε στις 23 Μαΐου του 2011, με μεγάλη επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης. Σχεδόν, 10 χρόνια μετά οι συζητήσεις για τη συνέχεια της ιστορίας πέφτουν ξανά στο τραπέζι. Μετά την τεράστια επιτυχία και με αφορμή την κυκλοφορία της συνέχειας του βιβλίου ”Μια νύχτα του Αυγούστου”, η τηλεοπτική συνέχεια της ιστορίας φαντάζει πιο σίγουρη από ποτέ. Πριν από λίγους μήνες, η συγγραφέας των best seller αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το… ”Νησί 2”.

Το κοινωνικό μυθιστόρημα ”Μια νύχτα του Αυγούστου” που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 μεταφράστηκε από την Φωτεινή Πίπη και βρίσκεται ήδη στην 44η χιλιάδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Victoria Hislop πραγματοποιεί συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Στη νέα αυτή σειρά θα παρακολουθήσουμε πως συνέχισαν τη ζωή τους οι πρωταγωνιστές μετά από το κλείσιμο της Σπιναλόγκα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τον Στέλιο Μάϊνα, τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Μαρία Πρωτόπαππα και τον Γιάννη Στάνκογλου, που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στον πρώτο κύκλο. Αυτό που θα αλλάξει στους συντελεστές της παραγωγής θα είναι η σκηνοθεσία, αφού τον δεύτερο κύκλο θα αναλάβει η Ζωή Ζγουρού.

Μια πολύ- αναμενόμενη σειρά που σίγουρα περιμένουν πολλοί τηλεθεατές. Μέχρι τότε, ας ξεφυλλίσουμε τη συνέχεια του best seller που θα βρείτε μέσα από τις Εκδόσεις Libriga!

Πηγή: https://polispost.com/2022/01/25/mia-nixta-tou-augoustou-i-sunexeia-tis-seiras-to-nisi/

 

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000