ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος
Ποιοι είμαστε

Η Libriga είναι μία πολυπράγμων εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής βιβλίων. Διακατέχεται από καινοτόμες επιλογές αγοράς και προμήθειας, αφού μέσα από την εξαιρετικά μεγάλη γκάμα της προσφέρει πλήθος επιλογών. Η άρτια καταρτισμένη τεχνική ομάδα της συνεισφέρει στην εξασφάλιση ποιότητας, αλλά και σταθερότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Στόχος της Libriga είναι η ισάξια εξίσωση του παλιού με του καινούργιου, του κλασσικού αλλά και του μοντέρνου. Σε εμάς σημασία δεν έχει η χρονολογία, αλλά η διαχρονική αξία που μεταφέρεται μέσα από κάθε βιβλίο.
Η Libriga αποτελεί πόλο έλξης αναγνωστών και συγγραφέων, αφού μέσα από τον γόνιμο διάλογο ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να διαλέξει το βιβλίο που επιθυμεί.
Στη Libriga παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αφού ως κύριο στόχο έχουμε την πολύπλευρη ικανοποίηση του αναγνώστη. Όλα τα προϊόντα δέχονται ελέγχους αυστηρών κριτηρίων, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σίγουρο και ικανοποιητικό.
Ο άξονας δράσης της εταιρείας είναι ανθρωποκεντρικός, εξυπηρετώντας μια απαραίτητη για την εποχή μας ανάγκη. Η ανάγνωση είναι συναισθηματική και νοητική τροφή του ατόμου και αυτό ακριβώς καλύπτουμε.

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000