ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

Ρενάτε, το μαύρο άσπρο της καρδιάς

Τι ρόλο παίζει το άσπρο μαύρο στη ζωή των ανθρώπων; Άραγε η ψυχολογία της πρωταγωνίστριας του βιβλίου Ρενάτε δικαιολογεί την εμφάνιση  αυτών των δύο αντίθετων χρωμάτων στη ζωή της;   Κρίνοντας  από την εκδοχή ότι το ασπρόμαυρο χρώμα παραπέμπει στα δύο άκρα, στο σωστό και το λάθος, το καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο αλλά και στο ρόλο που παίζει στη λήψη των αποφάσεων η λογική και η καρδιά ,η μία θέτει όρια   ενώ η άλλη  τα παραβιάζει, η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται να   συνειδητοποιεί  ότι  στη ζωή   δεν  είναι όλα άσπρα ή  μαύρα  όπως είναι τα πλήκτρα που έχει το πιάνο της.

Ένα  όνειρο για καριέρα στο χώρο της μουσικής που έμεινε ανεκπλήρωτο,  ένας απαγορευμένος έρωτας ντυμένος με τη στολή του κατακτητή όμως έχοντας το βλέμμα καθάριο  συνοδεύουν τη ζωή της. Και καθώς ζει το μεγάλο έρωτα ταυτόχρονα αναρωτιέται πως  γίνεται  ένα γεγονός που το νιώθει η ίδια λάθος  να το αισθάνεται στο τέλος  τόσο σωστό…ταυτόχρονα όμως  αναρωτιέται   πως κατάφερε να συμβεί αυτό τελικά με ποιο τίμημα άραγε θα το πληρώσει…

Ένα βιβλίο που καθηλώνει τον αναγνώστη με τη ζωντανή περιγραφή του.  Ένα βιβλίο γραμμένο για τους φίλους της ιστορίας και όχι μόνο αφού η υπόθεση που διαδραματίζεται  είναι εμπνευσμένη από την μεγάλη αγάπη  που διακατέχει την ίδια τη συγγραφέα για την ιστορία του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα.

Για να μάθουμε περισσότερα   για την ιστορία της κοπέλας που στην περίοδο της κατοχής αλλάζει ταυτότητες, υπόσταση και ονόματα: Ειρήνη για τους αγαπημένους της, Ιρένε για τη Γερμανίδα δασκάλα της, Ρενάτε ‘αναγέννηση’ για τον αγαπημένο της, μπορούμε να αναζητήσουμε το βιβλίο στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Πηγή στον σύνδεσμο https://www.pigi.gr/product/renate-to-aspro-mavro-tis-kardias/ καθώς επίσης και σε όλα τα ελληνικά βιβλιοπωλεία. Στα μεγάλα και γνωστά, άμεσα, και στα αγαπημένα μικρά, με παραγγελία. Στην Κύπρο, η Ρενάτε δίνει δυνατό παρόν στα βιβλιοπωλεία Πάργα και Σολώνειον.

Κοινοποιήστε στα social media

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000