ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

“Στον ποιητικό κήπο του Κώστα Ευαγγελάτου” του Ηλία Τουμασάτου

Κυκλοφόρησε αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (ebook, pdf) το βιβλίο “Στον ποιητικό κήπο του Κώστα Ευαγγελάτου” του Δρ. Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, συγγραφέα και εκπαιδευτικού Ηλία Τουμασάτου.
Στις 92 σελίδες του βιβλίου περιέχονται επτά δοκίμια που αναφέρονται κυρίως στο ποιητικό έργο του Κώστα Ευαγγελάτου, μία μόνο από τις πολλές πτυχές της καλλιτεχνικής του δράσης, που εκτείνεται, παράλληλα με την εικαστική του δημιουργία, από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 μέχρι σήμερα. Τα κείμενα του βιβλίου, που διατρέχουν το σύνολο της λογοτεχνικής παραγωγής του Ευαγγελάτου, γράφτηκαν με διάφορες αφορμές από το 2005 έως και το 2021. Περιλαμβάνονται επίσης τα φιλοτεχνημένα από τον ίδιο (στην πλειονότητά τους) εξώφυλλα των λογοτεχνικών του βιβλίων, καθώς και αναλυτική σχετική βιβλιογραφία.
Μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το βιβλίο από την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Στο βιβλίο περιέχονται κείμενα που έχουν γραφτεί κυρίως για το λογοτεχνικό έργο του εικαστικού, λογοτέχνη, περφόρμερ και θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, αλλά και την αισθητική εμπειρία των εκθέσεων και των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που οργανώνει κάθε χρόνο στον χώρο τεχνών “Villa Ροδόπη” που έχει δημιουργήσει στο πατρικό του σπίτι στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Τα κείμενα γράφτηκαν στο χρονικό διάστημα 2005-2021, αλλά ανατρέχουν στο σύνολο της λογοτεχνικής παραγωγής του δημιουργού που ξεκινά από τα νεανικά του χρόνια, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, και ξετυλίγεται αντιστικτικά προς την εικαστική του παραγωγή.

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000