ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

Τίνα Α. Μιχαηλίδου : Το κορίτσι με το πιο ωραίο χαμόγελο και τα πολλά ταλέντα

Έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε σήμερα την συγγραφέα και Relationship Blogger Τίνα Α.Μιχαηλίδου, η οποία είναι κόρη του αείμνηστου Καθηγητή Καρδιολογίας Ανδρέα Π.Μιχαηλίδη.

Η Τίνα δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο των σχέσεων και κυρίως των χωρισμών και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στο να σταθούν στα πόδια τους.

Όπως ακριβώς και ο μπαμπάς της φροντίζει τους άλλους, διότι όπως λέει και η ίδια ο σκοπός της είναι να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε πάντα αληθινά.

Σε επικοινωνία μαζί της μας παραχώρησε μια συνέντευξη και μας μίλησε για την ζωή της :

1.Τίνα μου, σε ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης για συνέντευξη. Από Θεολόγος, Relationship Blogger, μετά φροντιστής του μπαμπά σου, Βοηθός Νοσηλευτή & τέλος Συγγραφέας. Έχουν κάτι κοινό όλα αυτα ;

“Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά που κάνω προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους, όμως όλα έχουν κάτι κοινό : Τον άνθρωπο! Επέλεξα αυτούς τους κλάδους, διότι ήθελα να βοηθήσω με κάποιον τρόπο τους ανθρώπους, να τους κάνω να χαμογελάσουν, να τους βοηθήσω στο να γίνει καλά τόσο η ψυχή τους, όσο και το σώμα τους. Είμαι ευγνώμων που έχω καταφέρει να βοηθήσω τόσους ανθρώπους, αλλά είμαι ακόμα περισσότερο ευγνώμων σε αυτούς τους ανθρώπους, διότι και εκείνοι με έχουν βοηθήσει στο να απαλύνω τους δικούς μου πόνους.”

2.Δυο θέματα που αποφεύγεις πλέον να απαντάς είναι για τον μπαμπά σου και για την πρακτική σου στην Ορθοπεδική.Τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να συγκινείσαι και να τα αποφεύγεις ;

“Για τον μπαμπά μου προσπαθώ να μην μιλάω,γιατί συγκινούμαι απίστευτα δε θέλω να μιλάω για τις δυσκολίες που περάσαμε όσο ήταν άρρωστος θέλω να τον θυμάμαι χαμογελαστό, είναι και ένας τρόπος για να ξεπερνάω το πένθος μου. Του είχα, του έχω και θα του έχω πάντα αδυναμία, ήταν ο κολλητός μου και ήταν πάνω από όλα Άνθρωπος. Όσο για την Ορθοπεδική μου ξύνεις πληγές, πέρασα υπέροχα, ερωτεύτηκα την κλινική, ενώ δεν έχω καν ειδικότητα Χειρουργική σε αυτό έπαιξε ρόλο ένας από τους Δασκάλους μου που με δίδαξε τα πάντα, χρωστάω στο τμήμα πολλά. Τώρα συγκινούμαι για την Ορθοπεδική, διότι έχουν μείνει λίγοι από τους συναδέλφους μου στο συγκεκριμένο τμήμα που μου λείπουν και μου λείπουν απίστευτα όσοι έχουν αποχωρήσει. Αν μου λέγανε να κάνω βάρδια τώρα στο τμήμα θα έβαζα τον όρο να επιστρέψουν όσοι έχουν φύγει από την κλινική ώστε να κάνουμε βάρδια όλοι μαζί όπως κάναμε τότε. Μου λείπει η κλινική που γνώρισα!”

3.Έχεις κυκλοφορήσει το βιβλίο “Και μη χειρότερα!” από τις Εκδόσεις 24 Γράμματα και το ημερολόγιο “Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους” από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Μίλησέ μας λίγο για τα δυο σου αυτά βιβλία.

“Το ¨Και μη χειρότερα!” ήταν το πρώτο μου βιβλίο, στην αρχή δεν είχε την μορφή των 11 ιστοριών, μετά όμως το άλλαξα και έφτιαξα τις 11 Ηρωίδες μου.

Το “Ερωτευτείτε Καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους” είναι το ημερολόγιο με τα quotes μου και δίπλα στις κενές σελίδες μπορεί η κάθε κοπέλα να καταγράφει τα δικά της συναισθήματα.”

4.Η προσωπική σου collection πώς προέκυψε ;

“Το αγαπημένο μου By the Book μου έκανε την πρόταση συνεργασίας,για να φτιάχνουμε διάφορα είδη βάζοντας την δική μου υπογραφή με δικά μου quotes και αποφάσισα τα έσοδα από τις πωλήσεις να πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό σε συλλόγους για κακοποιημένες γυναίκες.”

5.Ποιο είναι το δικό σου quote που σε εκφράζει ;

“Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα & στις πιο δύσκολες στιγμές σου,
διότι σου αξίζει & γιατί σου πάει!!!”

Eυχαριστώ πολύ την Τίνα για αυτήν την συνέντευξη.

Μπορείτε να την βρείτε στα :

https://www.tinamichaelidou.gr/

https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/

 

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000