ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

 «Το άγνωστο χθες» του Παύλου Παπαδόπουλου

 

«Το άγνωστο χθες» της ζωής του φέρνει στο γνώριμο σήμερα, ο Παύλος Παπαδόπουλος, μέσα από το βιβλίο του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΗΡΟΔΟΤΟΣ».

Ο συγγραφέας συνδυάζοντας τη μυθιστορία με την αυτοβιογραφία ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του παρουσιάζοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του μέσα από τις σελίδες του πρώτου του βιβλίου με τίτλο: «Το άγνωστο χθες».

Ο δημοφιλής παίκτης και νικητής του Power Of Love Παύλος Η. Παπαδόπουλος που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών, αποκαλύπτει γραπτώς τώρα τα κυριότερα γεγονότα της ζωής του σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Μιλά για άγνωστες πτυχές της, που ξεδιπλώνονται με τρόπο μοναδικό, ειπωμένες σε πρώτο πρόσωπο, με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Ο αναγνώστης θα δει την αστείρευτη δύναμη της ψυχής του, θα αντικρίσει την αγάπη του για το Θεό, θα μάθει τα βαθιά συναισθήματα του σε κάθε λεπτό της ζωής του και ακόμη θα ανακαλύψει πολλά από εκείνα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας στη ζωή. Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που καταδεικνύει το πώς η θέληση καταφέρνει εκείνα που ο νους κρίνει αδύνατα. Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δείξει τον δρόμο σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι ζουν σε αδιέξοδα. Η ελπίδα, η αισιοδοξία, η πίστη δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν τον άνθρωπο πέρα από τα όρια που έχει βάλει ο ίδιος στον εαυτό του.

Απόσπασμα από το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου

«Ήταν Μάρτιος του 1993 που γεννήθηκα, σκέφτομαι τώρα που μεγάλωσα και έχω ζήσει κάποια πράγματα, που θέλω να αφήσω πίσω από εμένα, κληρονομιά στον γιο μου και ίσως και σε κάποιους άλλους που θα θελήσουν να διαβάσουν τούτες τις αράδες…»

Γράφει η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου : «Ο Παύλος Παπαδόπουλος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τους νέους που ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους στη ζωή. Στο βιβλίο του, μέσα από τα λάθη του που με θάρρος παραδέχεται, αποτρέπει τους αναγνώστες να πέσουν σε παγίδες που υπέπεσε εκείνος και παράλληλα τους προτρέπει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με πίστη, θέληση και αισιοδοξία. Για τους μεγαλύτερους είναι το παιδί εκείνο που θα ήθελαν να σφίξουν στην αγκαλιά τους με υπερηφάνεια για το ήθος και τις αξίες που αντιπροσωπεύει. Το βιβλίο του σε ταξιδεύει, γίνεσαι μέρος της ζωής του ήρωα, ανακατεμένα συναισθήματα ταλαντεύονται ανάμεσα στο μυθιστόρημα και την πραγματικότητα, αποθανατίζεις κάθε του λέξη στις καλογραμμένες σελίδες του και προσμένεις με λαχτάρα την επομένη.»

 

Σημείωμα του συγγραφέα
«Έγραφα από μικρός… Έχω έντονα βιώματα και ήθελα να τα κάνω γνωστά στον κόσμο, να παρακινήσω τον κόσμο να παλέψει για τους στόχους του. Τίποτα δεν είναι ανέφικτο, φτάνει να το θέλεις πολύ. Οι αναμνήσεις μας, πιστεύω, πεθαίνουν με τον καιρό, ενώ αν τις αποτυπώσεις σε ένα χαρτί, θα μείνουν για πάντα να σου θυμίζουν τι έκανες σωστά και ποια λάθη δεν πρέπει να επαναλάβεις. Γι’ αυτό ήθελα να γράψω και να κρατήσω κάποια πράγματα στη ζωή για εμένα, αλλά και για τον γιο μου. Το βιβλίο το αφιερώνω στον γιο μου.» – Παύλος Παπαδόπουλος

 

Το βιβλίο «Το άγνωστο χθες» βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Διαβάζεται σαν μυθιστόρημα αλλά περιέχει πολλά στοιχεία της ζωής του συγγραφέα.

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000