ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

«Τη γυναίκα οφείλουμε να την τιμάμε καθημερινά». Αυτή είναι δημιουργός…

«Τη γυναίκα οφείλουμε να την τιμάμε καθημερινά και όχι να της κάνουμε γιορτή μια μέρα μέσα στο χρόνο».

Αυτή είναι δημιουργός λέει ο συγγραφέας Στέλιος Χαλκίτης  και υπενθυμίζει το μεγαλείο του πλάσματος που δίνει ζωή και διαπλάθει προσωπικότητα.

Μετά το συνταρακτικό «Μάργκινους Μόριους»  με το οποίο έκανε το ντεμπούτο του, το τελευταίο του έργο «Οι Απαράφθορες»  το συναγωνίζεται και το ξεπερνάει  από πολλές απόψεις.

 

Βιβλίο, που όταν το διαβάζεις  βγαίνεις… μόνο κερδισμένος/η  σε όλους τους τομείς

(πνεύμα, ήθος, γνώση,  αξίες κ.ά.).

Οι κριτικές και οι σχολιασμοί το κατατάσσουν στα αξιόλογα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης ψυχικά νοσούντων η εξηντάχρονη ψυχίατρος Δαυίνα Δελμούζου γνωρίζει τον κατά πολύ νεότερό της τρόφιμο Ρωμανό Δοξιάδη. Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια σχέση δυνατή, παράφορη, απελπισμένη, δίχως όρια.

Οι διακοπές τους στο νησί της Καλύμνου πυροδότησαν μια ξεθωριασμένη και εξεζητημένη ανάμνηση που είχε η Δαυίνα, κάτι που της είχε πει η Καλυμνιά μητέρα της όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, κάτι για κάποιες κρυφές γυναίκες της Καλύμνου.

Εντάσσεται στον μυστικό όμιλο των εμβληματικών κρυφών γυναικών του νησιού όπου αρχίζει να μαθαίνει νέα πρωτόκολλα του έρωτα, της αγάπης, του θανάτου, και γενικά της ζωής. Ένα μυστικό κρύβει ο όμιλος, ένα μυστικό κρατούν επτασφράγιστο οι κρυφές γυναίκες. Οι ζωές των ηρώων περιπλέκονται και αποκαλύπτουν τα φωτεινά ύψη και τα σκοτεινά μπουντρούμια της ψυχής. Μια παιδική κούκλα περιφέρει το μυστικό… Η αποκάλυψή του συγκλονίζει…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στέλιος Χαλκίτης γεννήθηκε στην Κάλυμνο όπου ζει, εργάζεται και συγγράφει. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία του: «Μάργκινους Μόριους», 2012, εκδόσεις Ζήτη, με δεύτερη έκδοση στην Ελλάδα (2015) και αγγλική έκδοση στη Μεγάλη Βρετανία, Marginus Morius, Vanguard Press, 2014. «Ο Λούσηρος», 2013, εκδόσεις Ζήτη, «ANTE TRACTATUM Φιλοσοφικές Σημειώσεις», 2015, εκδόσεις Ρώμη, που διδάχτηκε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., «De Profundis, Αναμάρτητοι Έρωτες», 2016, εκδόσεις Πηγή και «Οι Απαράφθορες», 2020, εκδόσεις ΙΑΝΟS. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον Στέλιο Χαλκίτη, στη σελίδα του: https://www.chalkitis.gr/

 

ΠΗΓΗ: protinews

 

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000