ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

Πηγαίνετε πέρα ​​από τα πιο άγρια ​​όνειρά σας

Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών μας και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα
Εάν θέλετε να γίνετε συνεργάτης διαβάστε τις παραπάνω λεπτομέρειες. Εάν είστε ήδη μέλος, συνδεθείτε στην περιοχή συνεργατών

Η διαδικασία είναι απλή και η εμπειρία της συνεργασίας μας κερδοφόρα.

Ξεκινήστε να κερδίζετε κέρδη σήμερα

Εδώ είναι μερικές πρόσθετες πληροφορίες

Ρωτήστε μας οτιδήποτε

Το Affiliate program είναι μοναδική ευκαιρία για εσένα! Μπορεί να σου επιφέρει κέρδη με ένα απλό κλικ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι η εγγραφή και να προτείνεις σε φίλους σου να μας επισκεφτούν. Με την τοποθέτηση του μοναδικού συνδέσμου θα κερδίζεις προμήθεια!

Γίνε ο ηλεκτρονικός μας πωλητής! Μέσω αυτής της συνεργασίας μας θα μπορείς να λαμβάνεις το 25% των πωλήσεων. Εάν καταφέρεις να πουλάς τα προϊόντα μας σε μηνιαία βάση, το σύστημα θα σε ανταμείψει με επιπλέον 5%.

Πώς θα προστεθεί ένας πελάτης στο λογαριασμό μου;
Ενδέχεται να χρειαστούν μερικές μέρες για να πραγματοποιήσει ο πελάτης σας την αγορά του. Μην ανησυχείς! Θα φροντίσουμε εμείς ώστε να είναι κλειδωμένο το cookie του πελάτη σου για 30 ημέρες.

Όχι, πληρώνουμε μαζικά τους συνεργάτες μας στο τέλος του μήνα.
Η απάντηση είναι όχι. Ωστόσο, όταν θελήσεις να κάνεις ανάληψη των χρημάτων σου, θα πρέπει να μας δώσεις ένα λογαριασμό ώστε να σου καταθέσουμε τα χρήματα
Όχι απαραίτητα, ωστόσο, όσο πιο εξοικειωμένοι είστε με τα προϊόντα μας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πουλήσετε.

Κατά την υποβολή της αίτησής σου, θα σου ζητήσουμε να συμπληρώσεις τον λογαριασμό σου στο PayPal. Έπειτα Θα σε πληρώσουμε στον συγκεκριμένο λογαριασμό PayPal.

Έχουμε μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για το προϊόν μας. Μετά την εκκαθάριση της αγοράς, θα σας πληρώνουμε χύμα στο τέλος κάθε μήνα.

Εμπιστεύσου μας! Εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες μας θα είναι εύκολο να πετύχεις! Η Libriga διαθέτει μεγάλη γκάμα από προϊόντα ( και υπηρεσίες) που είναι μοναδικά και δεν μπορούν να βρεθούν σε καταστήματα λιανικής. 
Οι Affiliates, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν εβδομαδιαία ή μηνιαία αναφορά σχετικά με τις πωλήσεις τους, μέσω του εύκολου περιβάλλοντος διαχείρισης των affiliate προϊόντων. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ παρέχετε η δυνατότητα να κατέβει είτε σε μορφή εικόνας (PNG) είτε σε μορφή Excel.
Ως Affiliates έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για το εταιρικό σου προφίλ. Έτσι κάθε μήνα θα λαμβάνεις ένα συγκεντρωτικό email με τις πωλήσεις σου.

Εχετε ερωτήσεις?

Αφήστε μας μια γραμμή και διατηρήστε επαφή

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000