ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος
Στη Libriga διεκπεραιώνουμε τεχνικές εργασίες των πελατών μας, δίνοντας πρωτεύουσα σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Στο Libriga center μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες για:
 
Μετάφραση
Όλες οι μεταφράσεις γίνονται από πιστοποιημένο μεταφραστή από το κέντρο που συνεργαζόμαστε, εξειδικευμένο στη γλώσσα που επιθυμείτε να μεταφράσετε. Η διαδικασία υποβολής του/των εγγράφων είναι εύκολη, γρήγορη και συνάμα πολύ οικονομική.
 
Δημιουργία αφίσας/logo
Προσφέρουμε γραφιστικές υπηρεσίες παντός είδους, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Κύριο μέλημά μας να είναι ακριβώς όπως θα το επιθυμούσατε.
 
Επιμέλεια κειμένων
Αναλαμβάνουμε τη διόρθωση και επιμέλεια κάθε είδους κειμένου, όπως ομιλίες, άρθρα, δοκίμια κ.ά., και φυσικά βιβλίων προς έκδοση. Οι εργασίες αυτές γίνονται από έμπειρους διορθωτές-επιμελητές, ώστε τα κείμενα να είναι άρτια και υψηλού επιπέδου.
 
Έκδοση βιβλίου: διόρθωση/επιμέλεια, σελιδοποίηση
Στη Libriga πιστεύουμε ότι η έκδοση του βιβλίου σου είναι η δεύτερη πιο ιερή στιγμή μετά την ίδια τη συγγραφή, αφού με τα ανάλογα τεχνικά μέσα μορφοποιούμε το βιβλίο σου, όπως ακριβώς το φαντάζεσαι και το θέλεις.
Σου παρέχουμε την πολύτιμη βοήθειά μας κατά τη διάρκεια ή μετά τη συγγραφή του βιβλίου σου, καθώς με τη μεθοδική καθοδήγηση ενός μέντορά μας, τη διόρθωση/επιμέλεια κειμένων, που πραγματοποιείται από έμπειρο
επαγγελματία, αλλά και την σελιδοποίηση/εκτύπωση του βιβλίου σου είναι σίγουρο ότι θα μείνεις ικανοποιημένος. Κάθε ένσταση και αντίρρησή σου λαμβάνεται υπόψη, για να παραχθεί το επιθυμητό και άρτιο
αποτέλεσμα.
 
Στείλτε μας για ποια υπηρεσία ενδιαφέρεστε!

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000