ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

O ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ”ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ”

Με μεγάλη χαρά οι διοργανωτές της εκδήλωσης με θέμα: ”Εμείς … Επιλέγουμε την ΖΩΗ ”ενημερώνουν και καλούν το κοινό στην παρουσίαση του νέου τεύχους του  γνωστού λογοτεχνικού περιοδικού ”ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ ”  που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού, εκπαίδευσης και αλληλεγγύης “MΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ», Μυκάλης 51,(5ος όροφος) στον Πειραιά,  την Τετάρτη  19 Οκτωβρίου  2022 στην διάρκεια εσπερίδας αφιερωμένης στον καρκίνο του μαστού  που  διοργανώνεται από  τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και την Διεθνή Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART και θα ξεκινήσει στις 18.30.

Την παρουσίαση του  περιοδικού  που φέτος  συμπληρώνει  τα 72 τεύχη έκδοσης και  τα 20 χρόνια  λειτουργίας  στο στο χώρο των γραμμάτων και των τεχνών θα χαιρετίσουν η Σταματία Καππέ εκδότρια-Διευθύντρια του  και ο πρόεδρος  του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης.

Θα μιλήσει με εκτεταμένη αναφορά και προσέγγιση για την πολύχρονη συνεργασία του με το περιοδικό  ο  Λεόντιος Πετμεζάς ,Ιστορικός Τέχνης και κριτικός Λογοτεχνίας ενώ παράλληλα θα ακουστεί ένα τραγούδι με την συνοδεία κιθάρας από την  Κατερίνα Γαβαλά ,μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού.

 

Ο άμεσος στόχος της επικείμενης εκδήλωσης είναι η ενημέρωση, η αφύπνιση αλλά και η καθοδηγητική εστίαση σε ότι αφορά τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού του συχνότερου γυναικείου καρκίνου σε παγκόσμια κλίμακα.

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και της Διεύθυνσης Ισότητας των Φύλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Εκλεκτοί επιστήμονες θα πλαισιώσουν την εσπερίδα.

Μεταξύ άλλων ο ογκολόγος ιατρός Μιχάλη Νικολάου, η διακεκριμένη χειρούργος οδοντίατρος Μαρία Αγραπίδου, η  Αναστασία Σαραντίδου – owner manager στον Νο1 Web Radio for Disabled AμεΑ ,η Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας  και η Διευθύντρια Ισότητας Κλέα Νίκη Νομικού Τσαντσαρίδη.

Επίσης συμμετέχουν στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση η Μαρία Κορινθίου, ηθοποιός, συγγραφέας και δημιουργός της «Maria Korinthiou Collection», η εξαίσια μελωδός Ελένη Πέτα που θα μας ταξιδέψει με την αγγελική φωνή της και την συνοδεία του  πιάνου από την Χλόη Αμαράντου και η Γωγώ  Τσακογιάννη, συγγραφέας.
Το πρόγραμμα διανθίζεται και από άλλα δρώμενα τέχνης και πολιτισμού.


Χορευτικές αισιόδοξες νότες θα  προσφέρει το χορευτικό συγκρότημα «Τα χρώματα της παράδοσης». Η προάσπιση της Υγείας είναι δείγμα πολιτισμού. Η πρόληψη δεν είναι μια τετριμμένη διαδικασία, η πρόληψη είναι ΖΩΗ!Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία  τιμά το πολυτιμότερο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ.

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000