ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλες τις αγορές άνω των 30,00 € εντός Ελλάδος

TO BIΒΛΙΟ ”ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ” ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΎΛΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Σωτηροπούλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ ”Ματ στον Χρόνο ” πρόκειται να ανεβεί σε λίγες μέρες σε παράσταση στο  θέατρο Στούντιο Κυψέλης.
Mετά την  επιτυχία που σημείωσε  το ανατρεπτικό έργο της ”Παντρεύω …τον μπαμπά ” την φθινοπωρινή περίοδο 2022 στο θέατρο Αλεξάνδρεια με πλειάδα αναγνωρισμένων ηθοποιών  ξεκινούν οι παραστάσεις του νέου  θεατρικού έργου της ”Ματ στον Χρόνο ” στο Στούντιο Κυψέλης ,Σπετσοπούλας 9 στην Κυψέλη . Από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου  2022 και κάθε Κυριακή στις 21:00

Σκηνοθεσία: Ξυθάλης Νίκος

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Βούρτση Ντίνα
Δρακοπούλου Μαρία
Λιούνης Θανάσης
Προσμίτη Ιωάννα
Συντελεστές της παράστασης

Σκηνικά Κοστούμια: Μαρία ΔρακοπούλουΜουσική Επιμέλεια: Αγουρογιάννης Κώστας

Σχεδιασμός Φώτων: Κυρλίδης Μάκης

Τεχνικός Ήχου και Φώτων: Τριανταφυλλίδη Ζωή

Υπόθεση :
Μια παρτίδα σκάκι χωρίς νικητή γίνεται το αποκορύφωμα του υπαρξιακού και παράλογου παιχνιδιού της σκέψης, της ζωής της ίδιας. Οι πρωταγωνιστές, χαμένοι σε ένα παιχνίδι που γίνεται εμμονή, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξεχάσουν, ακόμα και να ανατρέψουν την αδυσώπητη πορεία του χρόνου.

Ο κριτικός λογοτεχνίας και βιβλίου Λεόντιος Πετμεζάς  έχει επισημάνει  σε κριτική του  για το βιβλίο  :”Οι αποτυπωμένες μορφικές αναλογίες των σχετικών  προσώπων του κειμένου μέσα από τις συνάφειες και  τους συσχετισμούς ενός ζωτικού περιβάλλοντος  εκπέμπουν μια ανάγλυφη αλήθεια της πραγματικότητας  που αποδίδεται με τις αλλαγές και τις ολοκληρώσεις  που επιφέρουν οι καταστάσεις και  ο χρόνος .Στην δεξαμενή της μνήμης της Μαρίνας Σωτηροπούλου οι αναφορικές εντυπώσεις τροποποιούνται καθώς ανασύρονται από εφικτά απεικάσματα που μετασχηματίζονται σε εγγύτερες και ουσιώδεις  παρουσίες με διελκυστίνδα την  ρευστότητα των αντανακλάσεων  της βιωματικής επίγνωσης .”

 

Θέατρο: Στούντιο Κυψέλης ,Σπετσοπούλας 9

Κοινοποιήστε στα social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : POLISPOST IKE
ΑΦΜ : 801189340
ΔΟΥ : ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 151379218000